Samarbejdspartnere

Friskolen Højmark Børneverden er placeret i et meget aktivt lokalsamfund og det forpligter. Derfor har friskolen en bred vifte af samarbejdspartnere både lokale og eksterne. Samarbejdet spænder fra det formaliserede til ”En snak om tingene”. Fælles for grundlaget er, at Friskolen Højmark Børneverden ønsker at være en professionel, troværdig og interessant samarbejdspartner.

Friskolen Højmark Børneverden søger et konstruktivt samarbejde med øvrige institutioner og foreninger i lokalområdet. F.eks. kan alle benytte skolens lokaler efter endt skoletid – vi ønsker skolens rammer skal summe af liv og aktivitet for så mange som muligt.

Ovennævnte grupper bliver også inviteret og er flittigere bidragere i f.eks. friskolens fredagsbreve.

Tandpleje

Den kommunale børnetandpleje i Ringkøbing-Skjern kommune tilbyder vederlagsfri tandpleje til børn og unge på forskellige klinkker alt efter bopæl.

Kontakt Tandplejens kontor, hvis I ønsker yderligere information eller ønsker at skifte behandlingssted.

Nødbehandling/vagtordning

Ved tandpine eller alvorlig tandskade udenfor Børnetandlægernes åbningstid kontakts privatpraktiserende tandlæge eller Tandlægevagten Region Midt, tlf. 40 51 51 62.

Ved alvorlig tandskade er desuden mulighed for at søge hjælp via Regionens vagtlægeordning.

Åbningstider:

  • Mandage kl. 08.00-16.30
  • Tirsdage, onsdage og torsdage kl. 08.00-15.00
  • Fredage kl. 08.00-13.30

Adresse:

Holmegaardsvej 10
6950 Ringkøbing
Tlf.: 99742400
Email: tandplejen.holmegaardsvej@rksk.dk

Sundhedspleje

Ringkøbing – Skjern kommune har tildelte sundhedsplejere, som følger op på børnene løbende med samtaler og undersøgelser. Sundhedsplejersken arbejder tæt sammen med det pædagogiske personale m.fl.

Friskolens sundhedsplejerske:
Britt Holmstrup, Tlf.: 40803455

Powered By WordPress | LMS Academic