FRIMARKEN – SFO’EN

På Friskolen Højmark Børneverden er der et godt og tæt samarbejde med SFO’en, som er en integreret del af skolen.

Frimarken og skolen deler fælles værdier, og derfor har vi et stærkt samarbejde omkring elevernes trivsel og de gode relationer, der er så vitale for, at børnene stortrives. Vi synes det er vigtigt, at eleverne kan komme hinanden ved på tværs af årgangene. Det bidrager til en stærk fællesskabsfølelse og giver masser af legemuligheder, og legen er meget vigtig i Frimarken.
Vi er ikke en stor skole og derfor kender børnene og personalet hinanden rigtig godt, hvilket også skaber en dejlig tryghedsfornemmelse hos børnene. På Friskolen Højmark Børneverden bliver man ikke glemt i mængden, her arbejder vi på at få alle børn til at føle sig som en værdifuld del af fællesskabet.

Morgenhygge med perler og morgenmad i SFOén.
God start på dagen

Om morgenen foregår det meste i et afslappet tempo – vi lægger vægt på, at børnene får en god start på dagen. Morgenbørnene spiser deres medbragte morgenmad, og så laver vi forskellige ting som at tegne, lave videre på kreative aktiviteter, spiller kort eller andre spil. En stille og rolig start på dagen.

Efter endt skoledag er det igen SFO tid, og her kommer børnene ind og bliver krydset af og informationer fra og til børnene gives.

Vi har udover vores SFO område også mulighed for at benytte skolens andre områder, både ude og inde. Udenfor har vi en god legeplads, multibane, græsbaner, bålhytter, læbælte med tarzanbane som også indbyder til hulebyggerier.

Alt i alt forsøger vi at skabe en SFO, som bærer præg af både fri leg, aktiviteter og stille sysler, så der er lidt for alle. Men vigtigst af alt: En positiv og rummelig omgangstone både blandt børn og voksne.

Powered By WordPress | LMS Academic